Loading...
Language selection: Ελληνικά English

Χορηγοί

logo-enel 

 

 

Εκδηλώσεις-Συνεργασίες

- Στις  24/3/1998 ο ΠΟΠ ολοκληρώνει την αδελφοποίηση με τον Ποδηλατικό Όμιλο "ΑΓΡΟΤΗΣ" απο την Κύπρο.

- Το 1979 μετά από πρόταση του ΠΟΠ ο Υφυπουργό Αθλητισμού Α. Φούρα προωθεί την ίδρυση στην Πάτρα Αθλητικού Γυμνασίου με τμήματα μεταξύ άλλων και Ποδηλασίας.

- Το 2002 ξεκινά την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, συνεργαζόμενος με τους όμορους Δήμους, απασχολώντας δύο γυμναστές-καθηγητές φυσικής αγωγής, με σκοπό να προσφέρει διέξοδο στο λαϊκό αθλητισμό και ταυτόχρονα ανιχνεύει νέα ταλέντα.

- - Το 2004 σε συνεργασία με την Michelen οργανώνει το Juniors Bike για παιδιά από ηλικία 2 έως 15 ετών.

 - Στις 16 έως 18 Μαΐου του 2006 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει την 5η 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ (Πανελλήνιο φοιτητικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας) με εξαιρετική επιτυχία.

 

 

 

 

- Το 2007 ο Όμιλος συμμετείχε στο Πατρινό Καρναβάλι μικρών και συγκεκριμένα σε συνεργασία με την ΔΕΠΑΠ του Δήμου Πατρέων αθλητές και παράγοντες του Π.Ο.Π. οδήγησαν διασκευασμένα τρίκυκλα ποδήλατα με διάφορες αναπαραστάσεις στο Καρναβάλι των μικρών.

 

- Τον Μάΐο του ιδίου χρόνου σε συνεργασία με την FANTA διοργανώνει την φιλανθρωπική εκδήλωση FANTA - MERIMNA στην κεντρική πλατεία της Πόλης (Βασιλέως Γεωργίου) με τεράστια επιτυχία αφού συμμετείχαν περί τους 1000 συμπολίτες μας από 5 έως 95 ετών. Η ίδια εκδήλωση συνεχίστηκε και το 2008 στον ίδιο χώρο με πάλι φιλανθρωπικό σκοπό FANTA - MAXHTEΣ με την συμμετοχή 1400 ατόμων.

- Το 2009 με το σύνθημα "Πάμε μια βόλτα για τα παιδιά στην Πάτρα" συνεχίζεται ο Φιλανθρωπικός γύρος της Πάτρας πάλι σε συνεργασία με την FANTA, τον Δήμο Πάτρας και τον ΟΝΑΠ. Η συμμετοχή και πάλι αγγίζει τα 1500 άτομα κάθε ηλικίας.

- Από  το 2010 εως και σήμερα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τους Δήμους Πατρέων και Ναυπάκτου διοργανώνουμε εκδηλώσεις αγωνιστικού και μαζικού χαρακτήρα με την επωνυμία "Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΜΩΝΕΙ" στόχος της μαζικής βόλτας με ποδήλατο απο το Πανεπιστήμιο στην πλατεία Γεωργίου είναι η σύνδεση του Πανεπιστημίο με την πόλη με ποδηλατοδρομο,για την εξυπηρέτηση των φοιτητών και οχι μόνο.

Το 2011 και 2012 σε συνεργασία με το PICK PATRAS συμμετέχουμε στην πετυχημένη εκδήλωση αγώνων ΚΑΡΤ, με ένα ποδηλατικό αγώνα σιρκουί υψηλού επιπέδου, δίνοντας την ευχέρεια στις χιλιάδες θεατές να συγκρίνουν και να θαυμάσουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την μυική δύναμη του ανθρώπου και το πλέον οικολογικό μέσω μετακίνησης.

 - Το 2012 μετά από πρόταση Ιταλικού τουριστικού γραφείου διοργανώσαμε ποδηλατικές βόλτες στα Ολύμπια και την Κέρκυρα για πρώτη φορά για τουρίστες που έφθασαν στην χώρα μας με κρουαζερόπλοιο στο Κατάκολο. Στην βόλτα αυτή συμμετείχαν ο Francesco Moser και ο Mario Cipollini, και πολλοί άλλοι βετεράνοι ποδηλάτες.

-Το 2012 συμμετείχαμε στην εβδομάδα ecomobility week από 17 εως 23 Σεπτεμβρίου μετά από πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού.

- Το 2013 για δεύτερη χρονιά και πάλι σε συνεργασία με το Ιταλικό τουριστικό γραφείο διοργανώσαμε ποδηλατική βόλτα από το Κατάκολο όπου έφθασε το κρουαζερόπλοιο έως την Αρχαία Ολυμπία. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη (120 αθλητές) μεταξύ των οποίων αθλητές εν ενεργεία από την ASTANA και τον νικητή του Γύρου Ιταλίας και Γαλίας Vincenzo Nibali

- To 2014 συνεργασία με το δήμο Πατρέων μέσω της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Πατρών, , τη BrainBox Πληροφορική, τη ΜΚΟ “ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ” και την εταιρία IDEAL Ν. Μανιατόπουλος Α.Ε. , στα πλαίσια του έργου διακρατικής συνεργασίας CIELO City-Port Eco Logistics συμμετείχαμε στη στην εκδήλωση Urban Sustainability Days Patras,στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Αγοράς Αργύρη.

- Τον Μάιο του 2014 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο AIROTEL ACHAIA BEACHE η πανηγυρική συνεστίαση των μελών του ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ–ΠΑΝΑΧΑΙΚΟ. Στην συνεστίαση αυτή προσκλήθηκε να αναπτύξει το θέμα «Ποδηλατώντας στο Παναχαϊκό» ο Όμιλος μας. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Προϊστάμενος της ΑΔΕΠ Α.Ε. και υπεύθυνος των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος

 

 

 

 

 

 

 
Διεύθυνση E-mail Τηλέφωνα   Social Media

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πατρών Κλάους 93 & Ρίτσου 

26335  ΠΑΤΡΑ

info@popatras.gr

Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Κιν.: (0030) 6979336444

Τηλ.: (0030)2610271810

Fax: (0030) 2610271810

   

 

Copyright © 2014 - 2024 Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών