Loading...
Language selection: Ελληνικά English

Χορηγοί

 

 

 

 

 

 

 

Προκήρυξη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 41ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ «ΘΥΣΙΑΣ»

 

Ο Π.Ο. Πατρών με την έγκριση της Ε.Ο.Π. συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Πατρέων, τον Δήμο Καλαβρύτων και το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τον 41ο Ποδηλατικό Γύρο «ΘΥΣΙΑΣ», από 24 έως 25 – 3 - 2018 στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ- ΕΦΗΒΩΝ -ΠΑΙΔΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΜΑΣΤΕΡΣ . Στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ θα υπάρξει συνεργασία με την Π.Ε.Π.Α.

1ος ΑΓΩΝΑΣ: ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΑΣ (Με αποκλεισμό) (Α-Ε-Π-Γ) 24-3-2018 : (ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ) Αποστάσεις σε ΚΜ (Α:25 –Ε:20 – Π-Γ :15). Ώρα 15.00. Εκκίνηση από την πλατεία Παπαγιαννοπούλου) στην Κ. Αχαΐα. Όπως στα συνημμένα Υψομετρικά – Διαδρομές.

 

2ος ΑΓΩΝΑΣ: 41ος Αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ» 25-3-2018 :

Α. ΜΑΣΤΕΡΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Αγώνας αντοχής, απόστασης 80 ΚΜ. Ώρα: 09.00. Εκκίνηση από Πλατεία Γεωργίου – Κορίνθου – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας - Ροϊτικα – Παυλόκαστρο - Χαλανδρίτσα – Περιμετρική Χαλανδρίτσας - Καταρράκτης – Μάνεσι - Τερματισμός Ηρώων. Προεκκίνηση έως την διασταύρωση προς Χαλανδρίτσα. Θα γίνουν δεκτοί αθλητές μόνο με δελτία (ΕΟΠ-ΠΕΠΑ) όριο χρόνου 30%.

 

Β. ΑΝΔΡΕΣ - ΕΦΗΒΟΙ: Αγώνας αντοχής, απόστασης 100 ΚΜ. Ώρα: 09.15. Εκκίνηση από Πλατεία Γεωργίου – Κορίνθου – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας - Ροϊτικα - ΝΕΟ .Πατρών Πύργου- Άλυσος - αναστροφή - ΠΕΟ Πύργου Πατρών –Καμίνια - Ροϊτικα – Παυλόκαστρο - Χαλανδρίτσα- Περιμετρική Χαλανδρίτσας - Καταρράκτης - Μάνεσι- Τερματισμός (ΗΡΩΩΝ) έναντι Ι. Μ. Αγ. Λαύρας. Προεκκίνηση έως την είσοδο σε ΝΕΟ Πατρών - Πύργου. Όριο χρόνου 20%.

 

Παρατήρηση : Όσον αφορά την κατηγορία Εφήβων σας ενημερώνουμε ότι Έφηβοι θα τρέξουν με ελεύθερο πάτημα θα γίνει ξεχωριστό φύλλο αγώνα και βράβευση. Η κατηγορία Παίδων θα αγωνιστεί μόνο στον Αγώνα τύπου πίστας και η κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ ,μόνο τον αγώνα Αντοχής 80ΚΜ.

Στην κατηγορία των Παίδων και Γυναικών οι αγώνες θα διεξαχθούν εφόσον μέχρι την ημερομηνία 18-3-2018 έχει δηλωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να ευρίσκονται στα γραφεία του Π.Ο.Π. αυστηρά μέχρι 18/3/2018, με e-mail στο popatras71@gmail.com και μόνο με την φόρμα της δήλωσης συμμετοχής που σας έχουμε στείλει, προς διευκόλυνση των διοργανωτών, λόγω του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα. Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή για οργανωτικούς και μόνο λόγους.

ΜΑΣΤΕΡΣ :Παράκληση για όσους έχουν δελτίο Ε.Ο.Π. να δηλώνεται η συμμετοχή τους μέσω των σωματείων και όχι ένας – ένας διότι δημιουργεί προβλήματα στην οργάνωση. Όσοι αθλητές έχουν μόνο δελτίο Π.Ε.Π.Α. θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην ΠΕΠΑ ή στο e-mail popatras71@gmail.com. φυσικά μέχρι την ημερομηνία που ισχύει για όλους 18-3-2018.

Κατάθεση δελτίων: Η κατάθεση των δελτίων και η παραλαβή των αριθμών για τις κατηγορίες Α-Ε-Γ-Π θα γίνει την 24-3-2018 στο ξενοδοχείο NIFOREIKA BEACH όπου θα φιλοξενηθούν οι αποστολές από ώρα 12.00 έως 14.00 στην γραμματεία των αγώνων και από ώρα 14.15 στην εκκίνηση του Σιρκουί.

Οι αριθμοί στους αθλητές Μάστερ, θα παραδίδονται στους εκπροσώπους των σωματείων τους όπως και στις άλλες κατηγορίες, ή από την γραμματεία των αγώνων, (ώρα 08.00 π.μ.) στην εκκίνηση (πλατεία Γεωργίου) του αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» την 25-3-2018.

Τεχνικό συνέδριο: Για το Σιρκουί θα δοθούν οδηγίες 15 λεπτά πριν την εκκίνηση των αγώνων στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου. Για τους αγώνες αντοχής θα γίνει τεχνικό συνέδριο μετά το πέρας του Αγώνα Σιρκουί στις 19.30 σε διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου NIFOREIKA BEACH.

Όροι συμμετοχής: Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Ο Π.Ο.Π. και η Π.Ε.Π.Α δεν έχουν καμία υποχρέωση για κάθε ατύχημα, φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν ποδηλατική ενδυμασία (κράνος, ειδικά ποδηλατικά παπούτσια ) και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Επίσης πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της αστυνομίας και της αγωνοδίκου επιτροπής. Πέρα των ομάδων - αθλητών που καλύπτει οικονομικά ο Π.Ο. Πατρών, μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες - αθλητές με δικά τους έξοδα αρκεί να έχουν δελτίο της Ε.Ο.Π. για το 2018.

Θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων πρώτα και κύρια για την ασφάλεια των αγωνιζομένων.

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα συνοδείας στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός , σύμφωνα με τους κανονισμούς ΠΕΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τον αριθμό του αυτοκινήτου , κινητό τηλέφωνο και τους αθλητές ή την ομάδα που θα συνοδεύουν. Από την γραμματεία θα παραλάβουν διακριτικό σήμα που θα επικολλήσουν στο αυτοκίνητο συνοδείας.

Κανονισμοί: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και της U.C.I.

Απονομές Σιρκουί: ΑΝΔΡΕΣ - ΕΦΗΒΟΙ – ΠΑΙΔΕΣ -ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Οι πρώτοι θα πάρουν κύπελλο- μετάλλιο - δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος μετάλλιο δίπλωμα, 4ος-5ος-6ος δίπλωμα.

Οι βραβεύσεις θα γίνουν στο χώρο του τερματισμού με την ολοκλήρωση του αγώνα από όλους τους αθλητές

Απονομές Αντοχής: ΑΝΔΡΕΣ - ΕΦΗΒΟΙ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΜΑΣΤΕΡΣ: Στον αγώνα αντοχής , οι πρώτοι θα πάρουν κύπελλο- μετάλλιο - δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος μετάλλιο δίπλωμα, 4ος-5ος-6ος δίπλωμα. Εφόσον συμπληρωθούν αριθμητικά όλες οι κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει σύμπτυξη κατηγοριών αναλόγως. Για τον τόπο που θα γίνουν οι απονομές, θα ενημερωθείτε στο τεχνικό συνέδριο.

Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές..

Απρόβλεπτα θέματα: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ :

Ο Π.Ο.Π. θα καλύψει όλες τις ομάδες στις κατηγορίες Α-E που έχει προσκαλέσει, εφόσον συμμετάσχουν και στους δύο αγώνες, από το γεύμα της 24/3/2018 έως και το πρωινό της 25/3/2018, καθώς και το ξενοδοχείο σύμφωνα με την συνημμένη κατάσταση. Οι αθλητές και συνοδοί που θα φιλοξενηθούν σύμφωνα με την συνημμένη κατάσταση θα επιβαρυνθούν με το ποσό των 10,00€ ανά άτομο. Η κατάθεση θα γίνει στον λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα με την δήλωση συμμετοχής για να έχουμε έτοιμη την απόδειξη σας, να την παραλάβετε με την κατάθεση των δελτίων.

Όσον αφορά για το γεύμα της 24-3-2018 θα δοθεί από12.00 έως 14.00.

Θερμή παράκληση για όσα σωματεία έχουν κληθεί, σύμφωνα με την κατάσταση και δεν θα συμμετάσχουν, να μας ενημερώσουν έγκαιρα, για να μπορέσουμε να καλύψουμε άλλους αθλητές.

Οι αθλητές (ΜΑΣΤΕΡΣ) για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 15,00€. Με την κατάθεση να αναφέρουν επώνυμο και σύλλογο που ανήκουν. Για την κατάθεση του ποσού παραθέτουμε τον τραπεζικό λογαριασμό του Ομίλου μας στην Εθνική Τράπεζα GR6601102260000022629603113 υποχρεωτική η κατάθεση με την δήλωση συμμετοχής . Δεν θα γίνουν δεκτές οι συμμετοχές που δεν θα έχει γίνει η αντίστοιχη κατάθεση στον παραπάνω λογαριασμό μας. Θα υπάρξει κάλυψη για την ασφάλεια της διαδρομής από την Τροχαία και Μοτό της αγωνοδίκου, επίσης Ιατροί – Ασθενοφόρα ομάδα Διασώσεων Πάτρας, καθ’ όλη την διαδρομή, επίσης το ασθενοφόρο του νοσοκομείου Καλαβρύτων σε επιφυλακή από την Βλασσία έως τον τερματισμό.

Τροφοδοσία με νερό στην εκκίνηση- τερματισμό και σε δύο σημεία της διαδρομής (πριν από τη διασταύρωση για Δεμέστιχα και στο Μετόχι).

Αν υπάρξει ενδιαφέρον αθλητών, με προτεραιότητα των αθλητών κατηγορίας Μάστερ, θα μισθώσουμε πούλμαν για την επιστροφή τους από τα Καλάβρυτα στην Πάτρα.

Το κόστος ανά άτομο θα είναι 10,00€, με την δήλωση τουλάχιστον 20 ατόμων, για να καλυφθεί τουλάχιστον η μισή δαπάνη την υπόλοιπη θα είναι προσφορά του Π.Ο.Πατρών, αν δηλώσουν περισσότεροι το κόστος θα μειωθεί.

Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές και συνοδοί με τον τερματισμό να παραδίδουν τους αριθμούς τους και να παραλαμβάνουν τα δελτία τους από την γραμματεία των αγώνων κατά ομάδες και όχι ένας – ένας προς διευκόλυνση όλων.

Φέτος στον αγώνα μας θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση (στον αγώνα αντοχής). Μοναδικές παροχές για ένα αγώνα που προσπαθούμε πάντα να τον κάνουμε καλύτερο.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση στο τηλέφωνο 6979336444 (Β. Διαμαντόπουλος). Για τους Μάστερς (με δελτία ΠΕΠΑ) στην γραμματεία της ΠΕΠΑ.

Για όσους δεν καλύπτει οικονομικά η προκήρυξη, δίνουμε τις παρακάτω προσφορές ξενοδοχείων προς εξυπηρέτηση σας.

 

Naiades Villas 4*:(2693022080 – 6936802040) Στα Νιφορέικα.

• Για διαμονή δύο ατόμων ανά σουίτα 40,00€ άνευ πρωινό γεύματα.

• Για διαμονή τριών ατόμων ανά σουίτα 50,00€ άνευ πρωινό γεύματα.

• Το πρωινό 5€ ανά άτομο και το γεύμα 10,00€.

• Ο πελάτης επιβαρύνεται με φόρο διαμονής 3,00€ την ημέρα/ανά δωμάτιο.

 

NIFOREIKA BEACH 3* : ( 2693022539) σε δίκλινο - τρίκλινο τιμή 35,00€ ανά άτομο με πρωινό και δύο γεύματα την 24/3/2018 (μεσημέρι – βράδυ). Επίσης τιμή 30,00€ ανά άτομο με πρωινό και γεύμα την 24/3/2018( βράδυ).

• Ο πελάτης επιβαρύνεται με φόρο διαμονής 1,50€ την ημέρα/ανά δωμάτιο.

ΑΔΩΝΙΣ 3*: (2610224213) στην Πάτρα έναντι (ΚΤΕΛ) Το Μονόκλινό 33,00€ το Δίκλινο 41,00€ και το Τρίκλινο 53,00€ όλα με πρωινό. Το κάθε γεύμα επιβαρύνεται με 8,00€. Συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής.

 

 

 
Διεύθυνση E-mail Τηλέφωνα   Social Media

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πατρών Κλάους 93 & Ρίτσου 

26335  ΠΑΤΡΑ

popatras71@gmail.com

Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Κιν.: (0030) 6979336444

Τηλ.: (0030)2610271810

Fax: (0030) 2610271810

   


© Copyright 2014 - 2019 Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών