Loading...
Language selection: Ελληνικά English

Χορηγοί

logo-enel 

 

 

 

Monday 27 Apr 2015
6η ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ"
Click to enlarge

Ο Π.Ο.Πατρών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών τον Δήμο Πατρέων και τον Δήμο Ναυπάκτου διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα Δρόμου την 3 Μαΐου 2015 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ.

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 3-5-2015 «Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : Γ-Ν-Π – ΜΑΣΤΕΡ και ΟΠΕΝ

ΑΘΛΗΜΑ : ΔΡΟΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑ : ΑΝΤΟΧΗΣ – ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ ( 30ΚΜ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 3-05-2015 και ώρα 09.30 Εκκίνηση από Ναύπακτο –Γέφυρα – Ρίο – Πανεπιστήμιο Πατρών – τερματισμός Α. Καστρίτσι . Το ελεύθερο θα δοθεί όταν θα φτάσουμε στην Πανεπιστημιούπολη. Οι κατηγορίες των Π θα έχουν τερματισμό μετά το χωρίο Μαγούλα πάνω από την Πανεπιστημιούπολη.

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ (ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ)- ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Τοποθεσία : Πανεπιστημιούπολη Πατρών. Εκκίνηση-Τερματισμός : Πρυτανεία

Διαδρομή: Πανεπιστήμιο Πατρών (εσωτερικά).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Ώρα εκκίνησης 09:30 : Μίνι μικρά και μεγάλα Παμπαίδων. Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για όλες τις κατηγορίες με την σειρά: Παμπαίδων, Μίνι μεγάλα Μίνι μικρά ανά 1 ή μισό λεπτό, αναλόγως συμμετοχών.

10:15 Αγώνες ταχύτητας σε γύρους πρόκρισης (4 cross) στις κατηγορίες Παμπαίδων, Μίνι μικρά και Μεγάλα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ : Ο Π.Ο.Πατρών σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς (εκτός Πατρών και ΟΠΕΝ), θα καλύψει το γεύμα στην ΕΣΤΙΑ του Πανεπιστημίου την 3-05-2015, αρκεί να το έχουν δηλώσει έως την ημερομηνία 28-04-2015.

Οι αθλητές κατηγορίας ΟΠΕΝ θα συνεισφέρουν για την συμμετοχή τους το ποσό των 10,00€

Επίσης θα περάσουμε δωρεάν την γέφυρα Ρίου – Αντίρριου (οι κατηγορίες που έχουν εκκίνηση από Ναύπακτο). Θα πρέπει να είμαστε δεξιά στο παρκινγκ πριν τα διόδια Αντίρριου στις 08,45 για να περάσουμε όλοι μαζί. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Θα γίνουν δεκτές έως 28-04-2015 στο email popatras71@gmail.com ή στο FAX 2610271810. Για όποια πληροφορία στα τηλ. 6979336444 (Διαμαντόπουλος Β ). Στην δήλωση συμμετοχής να δηλώσετε και ένα τηλέφωνο συνεννόησης για να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ανάγκης. 

Τόπος και ώρα λειτουργία της Γραμματείας: Για τον αγώνα Ναύπακτο – Α. Καστρίτσι η γραμματεία θα ανοίξει στο παρκινγκ της Γέφυρας από 08.30 και στη συνέχεια στο λιμανάκι Ναύπακτου. Για τις κατηγορίες Παμπαίδων και ΜΙΝΙ Θα λειτουργήσει γραμματεία στην Πανεπιστημιούπολη (Πρυτανεία) από τις 8:45 

Απονομές: Θα πραγματοποιηθούν μπροστά από την Πρυτανεία στις 11.45. Οι αθλητές θα προσέρχονται με την αθλητική τους ενδυμασία. Εφόσον συμπληρωθούν οι κατηγορίες θα βραβευτούν ξεχωριστά τα αγόρια με τα κορίτσια στα μίνι μικρά και μίνι μεγάλα συμφωνά με τους νέους κανονισμούς της ΕΟΠ.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος νικητής, κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.

3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.

4ος – 5ος – 6ος νικητής δίπλωμα.

Κανονισμοί : Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. 

Ειδικοί κανονισμοί αγώνα: To ανάπτυγμα στα Μίνι μικρά και μίνι μεγάλα είναι 5,69 (ρυθμιζόμενο). Το μέτρημα στο ανάπτυγμα των ποδηλάτων θα πραγματοποιηθεί 15 λεπτά πριν από κάθε εκκίνηση σε χώρο ακριβώς δίπλα σε αυτή. Σε περίπτωση που τα αγόρια με τα κορίτσια στις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ είναι λιγότερα από 5 θα συμμετάσχουν σε κοινή κατάταξη. Σε κοινή κατάταξη επίσης θα συμμετάσχουν μίνι μικρά και μίνι μεγάλα σε περίπτωση που εάν κάποια από τις δύο κατηγορίες δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό. Στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης θα μπορεί να επαναλάβει τον αγώνα ποδηλάτης-τρια που έχει σκασμένο ελαστικό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο θεωρημένο για το 2015.

Πρόκειται για δύο ξεχωριστούς αγώνες (δεν θα υπάρξει γενική κατάταξη) 1ος αγώνας: Στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης 1.0 χλμ. εκκίνηση κάθε 1 λεπτό από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου.

2ος αγώνας: Αγώνας ταχύτητας 60 μέτρων από στάση, σε τετράδες σε γύρους πρόκρισης (σύστημα 4CROSS). Οι 8 ή 4 καλύτεροι χρόνοι ανάλογα με τις συμμετοχές των αθλητών του αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης θα προκρίνονται στις επόμενες φάσεις μέχρι το τελικό για 1η ως 4η θέση. Οι αθλητές που αποκλείονται από κάθε φάση θα κατατάσσονται σύμφωνα με το χρόνο στην προκριματική φάση. Κατά τη διάρκεια του σπριντ απαγορεύεται αντικανονικοί ελιγμοί και παρέκκλιση από την διαδρομή, το κράτημα από συνοδό στην εκκίνηση, η αλλαγή ταχύτητας και η ορθοπεταλιες. Κάθε παράβαση θα τιμωρείται με αποκλεισμό. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών θα συμμετάσχουν αγόρια κορίτσια μαζί ανά κατηγορία.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά – απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Μετά το πέρας των αγώνων με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον Δήμο Πατρέων θα γίνει η καθηερωμένη Ποδηλατοβόλτα με εκκίνηση από την Πανεπιστημιούπολη - Πανεπισημίου - Αγίας Σοφίας - Κων/λεως - Μαιζώνος - Αράτου - Κανακάρη - Κανάρη και κατάληξη στην Πλατεία Υψηλών αλωνίων. Με κύριο αίτημα την δημιουργία ποδηλατοδρόμων που να συνδέουν τα ανώτατα εκαιδευτικά ιδρύματα με την πόλη των Πατρών.

 

Διεύθυνση E-mail Τηλέφωνα   Social Media

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πατρών Κλάους 93 & Ρίτσου 

26335  ΠΑΤΡΑ

popatras71@gmail.com

Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Κιν.: (0030) 6979336444

Τηλ.: (0030)2610271810

Fax: (0030) 2610271810

   


© Copyright 2014 - 2022 Patra's Cycling Club