Loading...
Language selection: Ελληνικά English

Χορηγοί

logo-enel 

 

 

 

Sunday 22 Mar 2015
ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 38ο ΓΥΡΟ "ΘΥΣΙΑΣ"
Click to enlarge

Τρεις ημέρες απέμειναν για την έναρξη του 38ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ», στις 24 έως 25 Μαρτίου 2015.

Η Οργανωτική επιτροπή του Γύρου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας του Δήμου Πατρέων, του ΟΤΑΔ (Δήμου Δύμης), του Δήμου Καλαβρύτων, , των χορηγών και υποστηρικτών του, FANTA, Αλυσίδα SM ΚΡΟΝΟΣ, Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.- IDEAL, , Παιχνιδοκαταστήματα PANDA , και την INTERAMERICAN είναι σχεδόν όλα έτοιμα, προκειμένου να καλύψει, με τον καλλίτερο δυνατόν τρόπο, τις ανάγκες των αθλητών και συνοδών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Η συνεργασία με την ΠΕΠΑ έχει λύσει αρκετά προβλήματα όσων αφορά την κατηγορία των αθλητών ΜΑΣΤΕΡΣ και θα συνεχιστεί κατά την διεξαγωγή των αγώνων αφού θα υπάρξει κοινή γραμματεία και αγωνόδικος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυξημένη επιθυμία των αθλητών για συμμετοχή στους αγώνες, 5 αθλητές λιγότεροι από πέρυσι, δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις στους διοργανωτές.

Την 19-3-2015 έληξαν οι δηλώσεις συμμετοχής. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 139 ΑΝΔΡΕΣ – 24 ΕΦΗΒΟΙ – 15 ΓΥΝΑΙΚΕΣ - 68 ΜΑΣΤΕΡΣ Α - 76 ΜΑΣΤΕΡΣ Β - 25 ΜΑΣΤΕΡΣ Γ και 6 ΜΑΣΤΕΡΣ Δ.

Συμμετέχουν συνολικά 51 Σωματεία ρεκόρ συμμετοχών σωματείων. (Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ - ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Α.Σ. 1000 ΔΕΝΔΡΑ - Π.ΓΣ. ΛΑΡΙΣΑ - ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ– ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ - Π.Ο.ΒΕΛΟΣ ETCETERA – ΠΕΛΟΤΟΝ – Α.Π.Ο. ΚΟΡΩΠΙ - ΠΗΝΕΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ - Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ – Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Π.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΦΟΙΒΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ A.O. - ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ - Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ – ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – Γ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ – ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Π.Ο. – Π.Ο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΣΜ ΕΡΜΗΣ – ΕΛΑΦΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΕΥΚΛΗΣ –– Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ –ΠΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΠΣ ΑΤΛΑΣ – ΗΡΩΣ – ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ –Π.Ο.Η ΚΑΣΤΡΟ- Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ – Π.Σ.Κ ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ – Ε.Ο.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΛΕ.Μ.Α.ΘΕΡΜΜΟΥ – ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΙΟΥ – ΒΑΟ – Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ Α.Σ. - η ΠΕΠΑ και ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ).

Στο αγωνιστικό διήμερο από 24 έως 25 Μαρτίου, η αφρόκρεμα των Ελληνικών πεντάλ, θα διεκδικήσει την νίκη αφού θα είναι καλλίτερα προετοιμασμένοι προερχόμενοι και από άλλους αγώνες που έγιναν εντός του μηνός Μαρτίου.

Η έναρξη του Γύρου θα γίνει με το ΑΤΟΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΡΑΞΟΣ - ΛΑΠΑ «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», την Τρίτη 24-3-2015 και ώρα 15.00. Η εκκίνηση από τον Άραξο (Τείχος Δυμαίων) και ο Τερματισμός στο Λάπα. Με το πέρας του αγώνα και περί την 20.00 στο ξενοδοχείο ΝΙΦΟΡΕΙΚΑ BEACH θα γίνουν οι απονομές στους νικητές Άνδρες και Έφηβους.

Ο δεύτερος αγώνας του ποδηλατικού Γύρου είναι ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 100ΚΜ ΠΑΤΡΑ - Ι.Μ.ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ θα διεξαχθεί την 25η Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00. Η εκκίνηση θα δοθεί από το Μόλο Αγ. Νικολάου και ο τερματισμός στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας( μέσω Χαλανδρίτσας) όπου θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές.

Στον αγώνα Αντοχής έχουμε δύο ξεχωριστές εκκινήσεις στις 09.00 θα γίνει η εκκίνηση των ΜΑΣΤΕΡΣ (όλες οι κατηγορίες) με προεκκίνηση έως την διασταύρωση Χαλανδρίτσας και στις 10.00 η εκκίνηση των ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ, με προεκκίνηση έως την είσοδο στην ΝΕΟ Πατρών –Πύργου στο ύψος των Ρογιτίκων.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών παρακαλούμε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την πόλη των Καλαβρύτων για την Αναπαράσταση, προς διευκόλυνση τους αλλά και διευκόλυνση στους διοργανωτές των αγώνων να επιλέξουν την διαδρομή μέσω Άνω Διακοπτού.

Παράληψη μας θα ήταν να μην εκφράσουμε εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μας προς την Ελληνική Αστυνομία (Τροχαία Πατρών) και την Λιμενική αστυνομία, για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο οργανωτικό τομέα μέχρι στιγμής,. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τα σωματεία που τιμούν τις προσπάθειες μας και συμμετέχουν κάθε χρόνο και περισσότεροι.

 

Διεύθυνση E-mail Τηλέφωνα   Social Media

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πατρών Κλάους 93 & Ρίτσου 

26335  ΠΑΤΡΑ

popatras71@gmail.com

Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Κιν.: (0030) 6979336444

Τηλ.: (0030)2610271810

Fax: (0030) 2610271810

   


© Copyright 2014 - 2022 Patra's Cycling Club