Loading...
Language selection: Ελληνικά English
Thursday 04 Jan 2018
5ος ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 2017 Ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ
Click to enlarge

Μετά τα επίσημα αποτελέσματα της στατιστικής υπηρεσίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την τελική βαθμολογία των σωματείων έτους 2017, ο Όμιλος μας τερμάτισε 5ος μεταξύ των 103 σωματείων. Θα μπορούσε άνετα να ήταν ίσως μία θέση παραπάνω αν δεν είχαν αφαιρεθεί πάρα πολλοί βαθμοί (ποινής από λάθος συμπλήρωση των φύλλων αγώνων) κυρίως στα Τοπικά πρωταθλήματα, αθλητών μας που δεν προσήλθαν να συμμετάσχουν στους αγώνες ενώ ήσαν δηλωμένοι. Η κατάληψης της 5ης θέσης μας κάνει όλους υπερήφανους με τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας εντός κι εκτός Ελλάδος.

Τα μέλη της διοίκησης από την αρχή του χρόνου μαζί με το προπονητικό τιμ στον σχεδιασμό που έκανε, σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλη η χώρα και ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, είχε βάλει ως στόχο να παραμείνει το σωματείο μέσα στην πρώτη δεκάδα των ισχυρών σωματείων της Χώρας μας

Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας αυτής με την καθοδήγηση του προπονητικού ΤΙΜ κατάφεραν να φέρουν στην πόλη μας 14 Πανελλήνια μετάλλια σε αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ακόμα πάρα πολλά μετάλλια στα Τοπικά Πρωταθλήματα και στους διασυλλογικούς αγώνες που συμμετείχαν. Οι Πανελληνιονίκες αθλητές μας για το 2018 είναι: ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (3μετ.) – ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (3 μετ.) – ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (2 μετ.) – ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (1 μετ.) – ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1 μετ.) – ΠΟΛΥΠΑΘΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1 μετ.) και η ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (2 μετ.).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην γενική κατάταξη ανά άθλημα και κατηγορία είχαμε την χαρά να καμαρώσουμε δύο νέα παιδιά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Την ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ στην κατηγορία Παγκορασίδων στον δρόμο και τον ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ στην κατηγορία ΜΙΝΙ Μικρά αγόρια στον δρόμο. Επίσης εντός εξάδας στην γενικά κατάταξη είναι οι : ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ Μ. (2ος κατ. Νέων Δρόμος και 4ος Πίστα) ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (3ος κατ. ΜΑ στο δρόμο) – ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (3η κατ. ΠΚ στο δρόμο) – ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (3ος κατ. Ε στον δρόμο) – ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (5ος κατ. ΜΙΝΙ Μικρά δρόμος) – ΑΚΤΥΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (6ος κατ. Α δρόμος) – ΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ (6η κατ. ΠΚ στον δρόμο) – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ (6ος κατ. Α στο ΜΤΒ) – ΜΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ (6ος κατ. ΠΠ στο Δρόμο) και ο ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (6ος Ν στην πίστα και Νικητής του Στρατιωτικού Πρωταθλήματος ΕΔ-ΣΑ). Η 5η θέση επετεύχθη από τους 104 αθλητές και αθλήτριές μας που αγωνίστηκαν φέτος επισκεπτόμενοι σχεδόν όλοι την Ελλάδα με τα χρώματα του Ομίλου μας, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών μας, τους αξίζουν δε τα συγχαρητήρια μας και η ευγνωμοσύνη μας. Νομίζουμε ότι πρέπει να είμαστε το πολυπληθέστερο σωματείο στην Χώρα μας.

Το 2017 ο Όμιλός μας διοργάνωσε 6 αγώνες στο νομό Αχαΐας και Αιτωλίας, με σημαντικότερο τον 40ο αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» με πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες (ρεκόρ συμμετοχών). Αυτές οι επιτυχίες πρέπει να εκτιμηθούν περισσότερο από τους φορείς του νομού μας, για μεγαλύτερη στήριξη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογός μας να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την οικονομική βοήθεια, και όχι μόνο, που προσέφεραν στον Όμιλο μας οι 2 μεγάλοι χορηγοί μας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και η IDEAL καθώς επίσης και οι χορηγοί μας : ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ – ΦΑΝΤΑ – PROFI AL Δ&Ι ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ και BIORACER. Επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε για την πολυετή συνεργασία που έχουμε κύρια για την διοργάνωση του αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Πατρέων, τον Δήμο Καλαβρύτων, τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και τον Δήμο Ναυπακτίας Με την ευκαιρία να καλωσορίσουμε στις τάξεις του Ομίλου μας τους μεταγραφέντες αθλητές που θέλησαν να έλθουν στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν προκειμένου ο Π.Ο.Πατρών να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής στα ποδηλατικά δρώμενα. Οι αθλητές που επίσημα θα ανήκουν στον Όμιλο μας μετά την ανακοίνωση της επιτροπής μεταγραφών περί τα μέσα Ιανουαρίου είναι οι : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ – ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΣΑΒΒΑΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΟΥΒΕΝΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε να έχετε καλούς και ασφαλείς αγώνες.

 

Διεύθυνση E-mail Τηλέφωνα   Social Media

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πατρών Κλάους 93 & Ρίτσου 

26335  ΠΑΤΡΑ

popatras71@gmail.com

Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Κιν.: (0030) 6979336444

Τηλ.: (0030)2610271810

Fax: (0030) 2610271810

   


© Copyright 2014 - 2022 Patra's Cycling Club