Loading...
Language selection: Ελληνικά English

Χορηγοί

 

 

 

 

Monday 29 Jan 2018
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΟ 2017
Click to enlarge

Χθες Κυριακή 28-01-2018 και ώρα 18.30 ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού σταδίου.

Η παρουσία των αθλητών των μελών και φίλων του Π.Ο. Πατρών ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική , αφού η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά.

Παρέστησαν και τίμησαν την εκδήλωση: Ο εκπρόσωπος του Δημάρχου σύμβουλος για αθλητικά θέματα και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Σταδίου Τάκης Πετρόπουλος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Π.Ο.Πατρών Γιάννης Παρασκευόπουλος, εκπρόσωπος του χορηγού μας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ κ. Ξενοφών Σωτηρχόπουλος, από τον χορηγό μας IDEAL Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ο κ. Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου, από την ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ Α.Ε. ο κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος και οι ιδιοκτήτες των BIKE CENTER PATRAS kai MOTO CENTER PATRAS.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Σπύρος Πολίτης Ευχήθηκε σε όλους εκ μέρους του Δ.Σ. του Ομίλου, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ακόμα καλλίτερες επιτυχίες στους αθλητές για το 2018. Έκανε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε καθώς επίσης μίλησε για τον προγραμματισμό που έχει γίνει για την νέα χρονιά. Έδωσε βαρύτητα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση τους. Επισήμανε την ανάγκη διατήρησης της λειτουργία της Ακαδημίας ποδηλασίας που έχει ως έδρα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και την καλή σχέση που υπάρχει με τους γονείς, τους οποίους ευχαρίστησε που είναι κοντά στον Όμιλο και στηρίζουν τα παιδιά τους και τις προσπάθειες που καταβάλει ο Όμιλος για την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών..

Επίσης στις άμεσες προτεραιότητες σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων είναι η ολοκλήρωση ενός ποδηλατοδρόμου από την Πλαζ έως την Παραλία Πατρών αποστάσεως 10ΚΜ. Σχεδόν το μισό τμήμα είναι έτοιμο από τον ΟΛΠΑ και την ΑΔΕΠ Α.Ε, και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από πλευράς του ΠΟΠ για την υποβοήθηση ολοκλήρωσης του έργου στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας.

Απηύθυναν χαιρετισμό και έκοψαν κομμάτι από την πίτα, όλοι οι παραπάνω παραβρισκόμενοι που τόνισαν την συμπαράσταση τους στον όμιλο μας.

Αντί για το φλουρί δόθηκε στον τυχερό , ένα ποδήλατο παιδικό προσφορά του χορηγού μας IDEAL Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ :

 

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές για τις διακρίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2017 σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και διεθνών επιτυχιών, όπως έχει θεσπιστεί και τηρείται για πάρα πολλά χρόνια.

1. ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (2ος Πανελληνιονίκης στο Ατομικό πουρσουίτ 4.000Μ και 3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας 2017 Ανδρών).

2. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ και 3ος Πανελληνιονίκης στους Πόντους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας 2017 Ανδρών). Επίσης 2ος στο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα ΕΔ-ΣΑ που έγινε στην Πάτρα.

3. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ( 3ος Πανελληνιονίκης στα 200Μ σπριντ και 3ος Πανελληνιονίκης στο ΚΕΡΙΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας).

4. ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Ανδρών). Επίσης 1ος στο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα ΕΔ-ΣΑ που έγινε στην Πάτρα.

5. ΠΟΛΥΠΑΘΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (3ος Πανελληνιονίκης στο Ομαδικό Πουρσουίτ 4ΚΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Ανδρών).

6. ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2ος Πανελληνιονίκης στον αγώνα Αντοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου Εφήβων).

7. ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (3η Πανελληνιονίκης στην Ατομική Χρονομέτρηση και 3η Πανελληνιονίκης στον αγώνα Αντοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Κορασίδων).

8. ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (1η στην Γενική κατάταξη στην κατηγορία Πανκορασίδων στο δρόμο για το 2017)

9. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (1ος στην Γενική κατάταξη στην κατηγορία ΜΙΝΙ μικρά αγόρια στο δρόμο για το 2017)

Δεν παρευρέθηκε στην βράβευση ο αθλητής ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ λόγω απουσίας του στην Αθήνα για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που χωρίς την στήριξη τους δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα:

1. ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.

2. IDEAL Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

3. ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ GROYP

4. PROFI AL Δ.&Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ

5. BIORECER

Τους υποστηρικτές μας:

1. ΝΟΥΖΑΚΗΣ TRANS Μεταφορές

2. Ποδήλατα ΣΕΡΚΟΣ Σονικιάν Σταύρος.

3. BIKE CENTER Μπακόπουλος Πέτρος

4. MOTO CENTER Μητρούλιας Παναγιώτης

5. Service –Ανταλλακτικά ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ

6. Ελαστικά- Ζάντες ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Διεύθυνση E-mail Τηλέφωνα   Social Media

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πατρών Κλάους 93 & Ρίτσου 

26335  ΠΑΤΡΑ

popatras71@gmail.com

Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Κιν.: (0030) 6979336444

Τηλ.: (0030)2610271810

Fax: (0030) 2610271810

   


© Copyright 2014 - 2021 Patra's Cycling Club