Loading...
Language selection: Ελληνικά English

Χορηγοί

logo-enel 

 

 

Προκήρυξη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

 44ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ «ΘΥΣΙΑΣ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

44ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ «ΘΥΣΙΑΣ»

Ο Π.Ο. Πατρών με την έγκριση της Ε.Ο.Π. συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Καλαβρύτων και τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας  , τον 44ο Ποδηλατικό Γύρο «ΘΥΣΙΑΣ», στις 25 έως 27/3/2022. (25-26/3 Εθνικό Κύπελλο Παίδων, 27/3 Gran-fondo «Thisias».

Οι αγώνες γίνονται στα πλαίσια των εορτασμών της 25ης Μαρτίου, για τους αγωνιστές της επανάστασης του 1821.

Στα πλαίσια του Γύρου Θυσίας, την Κυριακή 27/3/2022 θα διεξαχθεί ο ενταγμένος στο καλεντάρι της UCI αγώνας Cycling For All

«Gran-fondo Thisias»

Για τις επίσημες κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ 17+, ΓΥΝΑΙΚΩΝ 17+, Μάστερς Α-Δ και ΓΥΝ, και Sportive (με δελτίο ΕΟΠ/UCI), στην κλασσική διαδρομή «Πάτρα – Καλάβρυτα».

Η κατάταξη του Gran-fondo είναι μία για όλους, και οι βραβεύσεις ακολουθούν τα ηλικιακά γκρουπ όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης και μετά από πρόταση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και αποδοχή αυτής από το Δ.Σ. του Ομίλου μας, θα διεξαχθούν (ως κατάταξη) και 3οι Πανελλήνιοι Ποδηλατικοί Αγώνες Ελληνικής Αστυνομίας.  Ο 44ος Αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ» αποτελεί αγώνα πρόκρισης για την ποδηλατική Σπαρτακιάδα, που διοργανώνει η Π.Ε.Π.Α.  Η κατάταξη/βαθμολογία της ΠΕΠΑ θα γίνει σύμφωνα με την δική της κατηγοριοποίηση.

Οι αγώνες περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

Κυριακή : 27-3-2022  ΑΓΩΝΑΣ: «Gran-Fondo Thisias»

Ώρα εκκίνησης 09:30

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Συγκέντρωση – έναρξη εκδήλωσης από τον Νέο Λιμένα Πατρών (ΟΛΠΑ) στην συνέχεια προεκκίνηση μέσω Ακτής Δυμαίων – Ροϊτικα έως την είσοδο σε Ν.Ε.Ο.Πατρών-Πύργου (5,9χλμ). Σημείο 0 – Ν.Ε.Ο.Πατρών-Πύργου – Διασταύρωση Αλισσου δεξιά – αναστροφή – Π.Ε.Ο.Πύργου-Πατρών – Καμίνια – Ροϊτικα – Μιντιλόγλι – Οβρυά – ΕΟ 111 – Περιμετρική Χαλανδρίτσας – Καταρράκτης – Μάνεσι – Τερματισμός Καλάβρυτα Ι.Μ.ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ.

Απόσταση : 94,2χλμ.  Διαδρομή –Υψομετρικά στο link :

https://ridewithgps.com/routes/38763863

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ GRAN-FONDO:

Το Gran-Fondo είναι ένας αγώνας κατηγορίας “Cycling for All” όπως αυτή περιγράφεται από τους κανονισμούς της UCI, ανοικτό για όλους τους ποδηλάτες οι οποίοι συμμετέχουν, σε «ηλικιακά γκρουπ».  Οι ηλικίες των αθλητών υπολογίζονται με βάση το ημερολογιακό έτος γέννησης (31/12), και όχι την ημερομηνία γέννησης.

Ηλικιακά γκρουπ:

ΑΝΔΡΕΣ  17-18, 19-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65+

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 17-18, 19-29, 30-39, 40+

Για να ισχύσει ένα ηλικιακό γκρουπ, θα πρέπει να δηλωθούν τουλάχιστον 6 ποδηλάτες ή 4 ποδηλάτισσες αντίστοιχα για τις γυναικείες κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει ενοποίηση με την αμέσως μαζικότερη και μικρότερη ηλικιακή κατηγορία.

Στο Gran-fondo δεν υπάρχει περιορισμός συμμετοχών ανά ομάδα.  Δεκτοί αθλητές γεννημένοι από το 2005 και πριν, απαραίτητα κάτοχοι δελτίου με UCI ID.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να ευρίσκονται στα γραφεία του Π.Ο.Π. αυστηρά μέχρι 21/3/2022, ώρα 20:00, με mail στο popatras71@gmail.com και μόνο με την φόρμα της δήλωσης συμμετοχής που σας έχει αποσταλεί, να είναι δε σε επεξεργάσιμη μορφή (MSword) και με κεφαλαία γράμματα, προς διευκόλυνση των διοργανωτών, λόγω του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα.

Παρακαλούνται τα σωματεία που έχουν στο δυναμικό τους αθλητές που υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας να το δηλώσουν στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στο τηλ 2107782311 ή στο email: helathpo1990@gmail.com

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή για οργανωτικούς και μόνο λόγους. 

Δηλώσεις συμμετοχής για Μάστερς/Μέλη – ΠΕΠΑ/Sportive: Όσοι έχουν δελτίο Ε.Ο.Π σε ισχύ υποχρεωτικά θα δηλωθούν μέσω της επίσημης δήλωσης συμμετοχής των σωματείων που ανήκουν και όχι μεμονωμένα ο κάθε αθλητής, διότι δημιουργεί προβλήματα στην οργάνωση.  Υποχρεωτικά και αυστηρά θα αναγράφεται και το έτος γέννησης, διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής.

Όσοι αθλητές είναι Sportive (χωρίς δελτίο ΕΟΠ) και/ή έχουν δελτίο Π.Ε.Π.Α. μόνον, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην  Π.Ε.Π.Α. ή στο mail popatras71@gmail.com φυσικά έως την ημερομηνία που ισχύει για όλους 21/3/2022.  Επικοινωνία με Γραμματεία ΠΕΠΑ στο τηλ. 6931111696.

Επίσης όσοι αθλητές επιθυμούν να επιστρέψουν από Καλάβρυτα σε Πάτρα και δεν έχουν μέσον να το δηλώσουν έγκαιρα  και αναλόγως του αριθμού θα φροντίσουμε για την μίσθωση λεωφορείου με κάποια μικρή επιβάρυνση.

Παράβολο συμμετοχής για αγώνα Gran-fondo  : Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 15,-€.

Οι καταθέσεις των χρημάτων να γίνονται από τα σωματεία συνολικά για όλους τους αθλητές τους.  Στην αιτιολογία κατάθεσης υποχρεωτικά να αναφέρεται το σωματείο που κάνει την κατάθεση. 

Οι συμμετέχοντες ως sportive, στην αιτιολογία αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό τους και κατηγορία που ανήκουν ή έτος γέννησης. 

Για την κατάθεση του ποσού παραθέτουμε τον τραπεζικό λογαριασμό του Ομίλου μας στην Εθνική Τράπεζα:  ΙΒΑΝ: GR6601102260000022629603113

υποχρεωτικό το αντίγραφο κατάθεσης, με την δήλωση συμμετοχής.  Τυχόν έξοδα τραπεζικής μεταφοράς βαρύνουν τους συμμετέχοντες.  Δεν θα γίνουν δεκτές οι συμμετοχές που δεν θα έχει γίνει η αντίστοιχη κατάθεση στον παραπάνω λογαριασμό.  Σύμφωνα με τις οδηγίες κατά της πανδημίας COVID-19 δεν επιτρέπονται χρηματικές συναλλαγές στην Γραμματεία των αγώνων.

Φιλοξενία:  Ο Π.Ο.Π. θα προσφέρει κάλυψη στις ομάδες αποτελούμενες από αθλητές Άνδρες  Έφηβους  από το δείπνο - διαμονή 26/3 και πρωινό 27/3/2022 σύμφωνα με την συνημμένη κατάσταση. Άφιξη στο ξενοδοχείο μετά από 16.00.  Θερμή παράκληση για όσα σωματεία έχουν προσκληθεί, σύμφωνα με την κατάσταση, και δεν θα συμμετάσχουν, να μας ενημερώσουν έγκαιρα, για να μπορέσουμε να καλύψουμε άλλους αθλητές.  Πέρα των ομάδων - αθλητών που καλύπτει οικονομικά ο Π.Ο. Πατρών, μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες - αθλητές με δικά τους έξοδα συμμετοχής.

Προσφορές ξενοδοχείων προς εξυπηρέτηση σας. Να λετε ότι είστε από Π.Ο. Πατρών.

 • NIFOREIKA BEACH 3* : ( 2693022539) σε  τρίκλινο τιμή 30,00€ ανά άτομο με πρωινό και ένα δείπνο την 26/3/2022.  Ο πελάτης επιβαρύνεται με φόρο διαμονής 1,50€ την ημέρα/ανά δωμάτιο.
 • ΑΔΩΝΙΣ 3*: (2610224213) στην Πάτρα έναντι (ΚΤΕΛ) Το Μονόκλινό 35,00€ το Δίκλινο 45,00€ και το Τρίκλινο 58,00€ όλα με πρωινό. Το κάθε γεύμα επιβαρύνεται με 9,00€. Επιπλέον στην τιμή φόρος διαμονής 1,50 ανά διαμονή.
 • Naiades Villas 4*: (2693022080 – 6936802040) Στα Νιφορέϊκα. Για διαμονή δύο ατόμων ανά σουίτα 47,00€ άνευ πρωινό γεύματα. Για διαμονή τριών ατόμων ανά σουίτα 55,00€ άνευ πρωινό γεύματα. Το πρωινό 5€ ανά άτομο και το γεύμα 10,00€. Ο πελάτης επιβαρύνεται με φόρο διαμονής 3,00€ την ημέρα/ανά δωμάτιο.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Η κατάθεση των δελτίων αθλητικής ιδιότητας η παραλαβή των αριθμών θα γίνει από την Γραμματεία των αγώνων στο ξενοδοχείο NIFOREIKA BEACH, όπου θα διαμένουν αποστολές από ώρα 19:30 έως 20:30 το Σάββατο 26/3/2022.

Αρχηγοί Ομάδων από σωματεία - μέλη ΕΟΠ, μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς των αθλητών τους, και να επιβεβαιώνουν την συμμετοχή αυτών, συγκεντρωτικά!

Στην εκκίνηση (Νέος Λιμένας ΟΛΠΑ) η Γραμματεία θα λειτουργεί για παραλαβή αριθμών από μεμονωμένους - Sportive, από  08:00 - 08:30 και για υπογραφές στα Φ.Α από 8:20 μέχρι 9:20 αυστηρά.  Οι ποδηλάτες προσέρχονται για υπογραφή, με την αγωνιστική τους εμφάνιση και τους αριθμούς τοποθετημένους, προσκομίζοντας ταυτόχρονα προς έλεγχο και την κάρτα υγείας.

Τα φύλλα αγώνα θα ανταποκρίνονται στις κατηγορίες, που γράφουν τα δελτία των αθλητών -τριών και όχι το έτος γέννησης (όπως οι κατατάξεις των age-groups).

Επιστροφή αριθμών/τσιπ χρονομέτρησης – Παραλαβή δελτίων:   Για λόγους καλύτερης διαχείρισης, όλοι οι Αρχηγοί των ομάδων υποχρεούνται με τον τερματισμό να παραδίδουν τους πομπούς χρονομέτρησης και τους αριθμούς όλων των αθλητών τους και να παραλαμβάνουν τα δελτία τους από την γραμματεία των αγώνων κατά ομάδες και όχι ένας – ένας προς διευκόλυνση όλων.  Μεμονωμένοι συμμετέχοντες ως Sportive, σκολουθούν την ίδια διαδικασία, αλλά ατομικά.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:   Για  τον αγώνα Gran-fondo  το τεχνικό συνέδριο θα γίνει Σάββατο στις 20:30, σε διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου NIFOREIKA BEACH.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι αγώνες διεξάγονται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

Ειδικοί κανονισμοί Gran-fondo:

Ασφάλεια αγώνα: Ο διοργανωτής για την ασφάλεια της διαδρομής έχει προβλέψει κάλυψη από την Τροχαία και από Moto Marshals.  Επίσης στον αγώνα θα υπάρχει  Ιατρός και Ασθενοφόρο καθ’ όλη την διαδρομή, επίσης το ασθενοφόρο του νοσοκομείου Καλαβρύτων θα βρίσκεται σε επιφυλακή.

Εκκίνηση:  Θα δοθεί μια εκκίνηση για όλες τις κατηγορίες ποδηλατών ταυτόχρονα. Παρόλα αυτά, αν ο αριθμός συμμετοχών το επιβάλλει, μπορεί οι συμμετέχοντες να χωριστούν σε γκρουπ και να επιβληθεί μια διαφορά 30’’ δευτερολέπτων κατ’ ελάχιστο.  Η χρήση ποδηλάτου δρόμου είναι υποχρεωτική. Δεν επιτρέπεται η εκκίνηση με ποδήλατα με αεροδυναμικές προεκτάσεις ή άλλα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Ζώνη Υδροδοσίας/Τροφοδοσίας: Στην διαδρομή θα υπάρχουν 2 σταθμοί υδροδοσίας – τροφοδοσίας:

 • πριν από τη διασταύρωση για Δεμέστιχα, και
 • στο Μετόχι

Νερό για τους συμμετέχοντες θα υπάρχει επίσης στην εκκίνηση και τον τερματισμό, καθώς και στα οχήματα service.

Στις ζώνες Υδροδοσίας/Τροφοδοσίας θα υπάρχει επίσης και χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων των ποδηλατών (πλαστικά μπουκαλάκια, συσκευασίες τροφίμων κλπ.) με κίνδυνο επιβολής ποινής σε ποδηλάτες που ρίπτουν αντικείμενα οπουδήποτε μέσα στην διαδρομή. 

Συνοδεία – Τεχνική Βοήθεια: Ο διοργανωτής θα έχει ένα τουλάχιστον όχημα ουδέτερου service καθώς και όχημα – σκούπα.  Για οργανωμένες ομάδες – σωματεία με συμμετοχή έξι (6) και περισσότερων ποδηλατών, θα επιτραπεί να βρίσκεται εντός του αγώνα ένα όχημα συνοδείας για παροχή βοήθειας σε αγωνιζόμενους, το οποίο θα λάβει διακριτικά σήματα από την Γραμματεία των αγώνων (μετά το Τεχνικό συνέδριο).

Συμμετέχοντες στην κατηγορία Sportive ή σωματεία με μικρό αριθμό αθλητών δεν επιτρέπεται να έχουν όχημα συνοδείας με κίνδυνο επιβολής ποινής σε ποδηλάτες που συνοδεύονται ή δέχονται βοήθεια από μη εξουσιοδοτημένο όχημα.

Όριο Χρόνου – Συμπεριφορά κατά την διάρκεια του αγώνα:  Κάθε ποδηλάτης, για να θεωρηθεί, ότι ολοκλήρωσε το Gran-fondo και για να πάρει κατάταξη θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τον αγώνα σε 4,5 ώρες (όριο χρόνου).  Η Αγωνόδικος Επιτροπή, θα ελέγχει περιοδικά την κατάσταση του αγώνα (σε σχέση με το όριο χρόνου) και μπορεί να ενημερώνει περιοδικά τους ποδηλάτες που μένουν πίσω από τον ρυθμό των προπορευόμενων, για την κατάσταση του αγώνα και τον χρόνο τους σε σχέση με τους προπορευόμενους. Οι ποδηλάτες αυτοί θα συνεχίζουν στην διαδρομή, σε ρυθμό γρήγορης βόλτας – προπόνησης, σεβόμενοι απολύτως τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, με δική τους ευθύνη για την προσωπική τους ασφάλεια, και θα δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή σε σημεία που απαιτούνται (καταβάσεις, διασταυρώσεις, γραμμές τραίνων κλπ.) και τον απαραίτητο σεβασμό στον Κ.Ο.Κ.

Ποδηλάτες, που εγκαταλείπουν ή που λάβουν εντολή από το όχημα σκούπα, είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν τους αγωνιστικούς τους αριθμούς στον πλησιέστερο Κριτή αγώνα.

Το Gran-fondo είναι μια αγωνιστική εκδήλωση, η οποία διεξάγεται σε δημόσια οδό, (με διευκόλυνση της κίνησης των ποδηλατών όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι), και όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να σέβονται τον Κ.Ο.Κ. είτε κινούνται στο αγωνιστικό κομμάτι του Gran-fondo είτε στο μη αγωνιστικό.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ:

 1. Στον αγώνα «Gran-fondo Thisias», ο 1ος νικητής ανά ηλικιακό γκρουπ που θα συμπληρωθεί σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής (συμμετοχή 6 αθλητών ή 4 αθλητριών αντίστοιχα) θα πάρει φανέλα νικητή – κύπελλο – μετάλλιο – δίπλωμα. Ο 2ος, 3ος, θα λάβει μετάλλιο και δίπλωμα.
 2. Θα υπάρξει απονομή επάθλων και για τους τρεις πρώτους νικητές των 3ων Πανελλήνιων Αγώνων της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:  Εφόσον οι συνθήκες κατά της πανδημίας το επιτρέψουν θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, ο χώρος και χρόνος των απονομών.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ:  Σε περίπτωση που ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI, και του ΕΟΚΑΝ

ΠΟΙΝΕΣ:  Στους αγώνες θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:  Θα ανακοινωθεί

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ τηλ. 6979336444 (popatras71@gmail.com)

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ –ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :

 1. Με την συμμετοχή του στον αγώνα ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.
 2. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή. Αθλητές, προπονητές, συνοδοί. Θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.
 1. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Η Ε.Ο.Π. Ο Π.Ο.Π. η Π.Ε.Π.Α και η Α.Ε. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ δεν έχουν καμία υποχρέωση για κάθε ατύχημα, φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν ποδηλατική ενδυμασία (κράνος, ειδικά ποδηλατικά παπούτσια ) και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
 2. Επίσης πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της αστυνομίας και της αγωνοδίκου επιτροπής.
 3. Απρόβλεπτα θέματα: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

Προληπτικά μέτρα κατά την διασπορά του Covid-19 : Λόγω της πανδημίας είναι σε εφαρμογή το σε ισχύ επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων της Ε.Ο.Π

Υπεύθυνος COVID-19 διοργάνωσης:  ΡΑΧΙΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

ΧΑΡΤΗΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

 


ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: ΚΥΠΕΛΛΟΥ & GRAN-FONTO

 1. Αγώνας Αντοχής Παίδων - Κορασίδων:

https://ridewithgps.com/routes/38629092  

 1. Αγώνας Ατομικής Χρον/σης Παίδων - Κορασίδων:
https://ridewithgps.com/routes/38629179
    3. Αγώνας Σιρκουί Παίδων - Κορασίδων :

https://ridewithgps.com/routes/38639648  

 1. Granfondo Thysias 

https://ridewithgps.com/routes/38763863

 
Διεύθυνση E-mail Τηλέφωνα   Social Media

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πατρών Κλάους 93 & Ρίτσου 

26335  ΠΑΤΡΑ

info@popatras.gr

Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Κιν.: (0030) 6979336444

Τηλ.: (0030)2610271810

Fax: (0030) 2610271810

   

 

Copyright © 2014 - 2024 Patra's Cycling Club